Aktiviteter

Teambuilding, kick-offs og indholdsrige firmaoplevelser

Skattejagt i De Kongelige Repræsentationslokaler på Christiansborg Slot og på Slotsholmen, København

Vi har den store fornøjelse at kunne arrangere en “Historisk Opdagelsesrejse” (skattejagt) i De Kongelige Repræsentationslokaler på Christiansborg Slot. Opgaven er en oplevelsesrig rejse i historien på en sjov og lærerig måde, som også er egnet til dine internationale kunder. Nyd slottet, rejs med i historien og brug fantasien på det smukke slot.

Vinderholdet overrækkes naturligvis en præmie af Snaphanerne ved afslutningen.

.

“Snaphanerunden”

Anderledes, sjov og indholdsrig aktivitet, konkurrence og historie.

Følg med os på en hyggelig og informativ opgave tur i enten Helsingør eller København, hvor vi går tilbage i tiden. På snaphanerunderne inddeles deltagerne i hold og efter en kort briefing sendes holdene ud i den ældste del af enten Helsingør eller København for at lede efter svar på spørgsmål og andre finurligheder. Når alle holds points er talt op, udnævnes vinderholdet, som får overleveret en præmie af os.

Da Snaphanerunderne er udendørsaktiviteter, kan de stort set arrangeres hele døgnet/året rundt, blot deltagerne er klædt på til det. Luk din mobiltelefon, brug din fantasi og følg med os!

Læs mere – København
Læs mere – Helsingør

Kronborg by night

En eksklusiv og aktiv oplevelsesrunde på Kronborg Slot, hvor man undervejs på fantasifuld vis kort får fortalt slottets historie. Deltagerne opdeles i hold, uhøjtideligt samarbejde på holdene er nødvendigt, alle sanser kommer i brug! Arrangeres uden for slottes normale åbningstid.

Et samarbejde mellem Kronborg Slot og Snaphanerne tilegnet den noget større gruppe fx i forbindelse med efterfølgende middag på Kronborg Slot. Ideelt for udenlandske gæster. Også mulig iklædt festtøj og festsko! Smuk, indholdsrig og uforglemmelig!

Læs mere

 

Skattejagt på Kronborg Slot

På en af Danmarks historiske seværdigheder, Kronborg Slot (på UNESCO’s liste over World Heritage Sites), arrangerer vi “Eventyr på Kronborg” (skattejagt). Skattejagten foregår både indendørs og udendørs. Ideelt for udenlandske gæster. Vi lægger stor vægt på indholdsrige aktiviteter og smukke materialer, der falder i tråd med Kronborgs ånd!

Hjertelig velkommen til en indholdsrig og fornøjelig opgave på Kronborg Slot!

Behov for facilitering i forbindelse med mødet/konferencen?

Vi samarbejder med en stærk og engageret facilitator med mange års erfaring fra erhvervslivet med bl.a. rådgivning og vejledning omkring ledelse og performance. Focus er på dialog, sparring og på hvordan alles kompetencer kommer i spil.

Og naturligvis opgaven: Forretningen, hvordan får vi den bedste business med motiverede mennesker, som kan li’ det de laver! Forløbet og hvad I præcist ønsker at opnå aftales nærmere, evt. med et besøg hos jer.

Brug for noget ekstra?

Fandt du ikke hvad du søgte, kontakt os for flere ideer!

Eksempler på tilvalg:

  • Skuespil; har I brug for noget der bryder isen og de vante roller? I kan vælge selv at være aktive og blive kastet ud i forskellige skuespil øvelser. Et lille drys sjov og ballade med professionel skuespiller.
  • Operasang
  • Facilitator
  • En dags tur til Kullen i Skåne